Rodríguez (PSPV) reunirà el Pacte per la Sanitat per exigir «l’hospital que Ontinyent es mereix»

0
967
jorge
Rodríguez critica l'actual projecte de l'hospital

El portaveu del PSPV d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat que el seu partit inciarà els contactes per convocar el Pacte per la Sanitat. Rodríguez ha afirmat que «ha arribat el moment de donar un nou impuls a la plataforma de partits, sindicats i associacions que es va construir davant les passades eleccions municipals per reivindicar la construcció del nou hospital d’Ontinyent».

El líder dels socialistes d’Ontinyent ha explicat que la iniciativa, aprovada a l’executiva local, està justificada perquè «dos anys després, l’única cosa que se sap del futur hospital d’Ontinyent és un cartell lluminós que va costar 18.000 euros, amb les llums foses, que ens parla d’un hospitalet de 70 habitacions». Així Rodríguez ha lamentat «el poc entusiasme dels populars amb el model d’hospital anunciat al cartell» i afirma que «la col·locació del cartell ha tractat de confondre a la ciutadania, perquè l’han col·locat just en els moviments de terra dels accessos al Pont de Sant Vicent, una obra que, per desil·lusió per al PP, és del Pla Zapatero».

Jorge Rodríguez ha afirmat que el PSPV, com a principal partit de l’oposició a la ciutat ha de «liderar el canvi polític» i que té la «responsabilitat d’impulsar un moviment ciutadà que tinga com objectiu exigir l’hospital d’Ontinyent que es mereix i no el que puga convindre als interessos electorals del PP».

Rodríguez explica que el Pacte per la Sanitat és una iniciativa del PSPV «que té vocació de ser una plataforma ciutadana plural i oberta a tots, que ha de servir com forum de debat i e discussió en torn al model d’hospital que els veïns d’Ontinyent i de la Vall d’Albaida ens mereixem i no el que ens volen imiposar».

El dirigent socialista també ha afiramt que ha contrastat prèviament la iniciativa amb altres associacions ciutadanes i que a trobat «una receptivitat molt confortant» perquè a estes hi ha «moltes ganes de que hi haja un debat obert, rigorós i transparent en torn al futur hospital, una cosa que, per desgràcia, no s’està produint en estos moments perquè el PP té por a dir que es conforma amb un hospitaet, això sí, ampliable», ha ironitzat Rodríguez.


DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí