Rodríguez es dóna un bany de militants a la Vall d’Albaida després de renunciar a liderar el PSPV de València

0
1235
Imatge de l'acte del PSPV a l'Olleria

Unes 300 persones assisteixen a un acte a l’Olleria en el qual el President de la Diputació torna als actes orgànics del seu partit

«Només ha sigut un pas al costat. Els qui hagen pogut interpretar que la seua renúncia a presidir el PSPV de la província de València era un pas arrere per a Jorge Rodríguez, president de la Diputació de València, es pot estar equivocant». Així ho afirma l’entorn pròxim al també alcalde d’Ontinyent, després de l’acte celebrat pels socialistes de la Vall d’Albaida a l’Olleria al que van assistir uns 300 militants i simpatitzants.

A aquest bany balsàmic de suport Jorge Rodríguez va assistir acompanyat de la seua número dos a Ontinyent i Directora General de l’Habitatge de la Generalitat, Rebeca Torró; el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, així com de càrrecs de la comarca com el president i el vicepresident de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar i Jaime Peris, i tot el govern d’Ontinyent, ciutat de 36.000 habitants on Rodríguez governa amb una majoria absoluta de 14 regidors de 21.

L’actualitat política i orgànica va voler que l’acte, encara que convocat fa un mes per a celebrar els dos anys en el govern de la majoria dels 34 ajuntaments de la comarca, acabara convertit en tota una demostració de suport cap a Jorge Rodríguez, que aquesta setmana acordava amb Ximo Puig no donar la batalla per presidir el PSPV provincial.

Rodríguez, en el seu discurs, no es va referir en cap moment a assumptes orgànics. “Quan vaig entrar en política ho vaig fer amb la convicció que l’objectiu és governar per a fer més feliç a la gent i que si aqueix objectiu no es compleix, el viatge no haurà valgut la pena”, va dir Rodríguez, per a acabar recordant una frase del President Zapatero en la qual deia que “hi ha somnis que mereixen la pena ser somiats i us assegure que aquest somni li està valent la pena a la majoria dels valencians i les valencianes”, va exposar abans de repassar els assoliments aconseguits pels governs de Ximo Puig o el seus en la Diputació de Valéncia i l’Ajuntament d’Ontinyent.

Rodríguez va destacar, entre altres avanços, la devolució de la sanitat universal a tots els ciutadans i ciutadanes, el programa xarxallibres o la «eradicació del besamanos» en la diputació i l’aposta per un repartiment equitatiu de l’ajudes als municipis. “Els socialistes hem retornat des de les institucions la dignitat als valencians i les valencianes. És el nostre gran llegat, companys i companys, perquè quan entrem a governar en la diputació, ningú s’acorda ja, però ens trobem amb la Guàrdia Civil”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here