Rodríguez anuncia als alcaldes de la Vall d’Albaida un pla de 72 milions en inversions a la província

0
375
La reunió s'ha produït al Palau de la Vila d'Ontinyent
La reunió s’ha produït al Palau de la Vila d’Ontinyent

El Palau de la Vila d’Ontinyent ha estat la seu de la primera reunió de Jorge Rodríguez (PSPV) com a president de la Diputació de València amb alcaldes, i ha sigut amb els de la Vall d’Albaida. En este context el també alcalde d’Ontinyent ha anunciat un pla d’inversió local de 72 milions d’euros per a tota la província.

Segons Rodríguez, que ha estat acompanyat per la vicepresidenta de la corporació provincial, Maria Josep Amigó (Compromís), “venim a escoltar i posar el protagonisme en els pobles, al fet que siguen els governs locals els qui decidisquen. La nova Diputació ha de ser un motor per a lluitar contra l’atur amb plans coherents que generen activitat econòmica. Es marcarà premisses però el marge de maniobra i la capacitat de decisió ha de ser també dels alcaldes“.

En aquest sentit, el nou Fons de Cooperació, dotat amb 72 milions del romanent positiu del pressupost de 2014, va destinat “a inversions financerament sostenibles que atenguen necessitats apressants en els pobles i milloren la qualitat de vida dels seus veïns, que és molt més important que destinar-ho als bancs per a reduir el deute”, ha destacat el president.

2016 serà més social

Per la seua banda Maria Josep Amigó ha mostrat la seua total sintonia amb el president Jorge Rodríguez ha informat que per agilitat atendrà a criteris poblacionals i ha assegurat que serà en el pressupost de 2016 quan s’atenguen les necessitats socials apressants. “Augmentarem les partides destinades a Benestar Social perquè hi ha pobles xicotets que ho necessiten i deixarem de costat projectes faraònics”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  'Ontinyent al carrer' decorarà el cel del carrer Martínez Valls amb 1.050 catxirulos de colors

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here