El riu Xúquer es desborda parcialment al seu pas per Cullera

  0
  4339
  El riu Xúquer al seu pas per Cullera

  El consistori també ha explicat que les precipitacions han registrat un valor acumulat de 101 litres per metre quadrat fins les 14,30h d’este dilluns

  El riu Xúquer s’ha desbordat parcialment a la desembocadura a Cullera, concretament al camí de l’Escollera, però sense que s’haja produït cap afectació destacable, segons s’ha informat des de l’Ajuntament.

  El consistori també ha explicat que les precipitacions han registrat un valor acumulat de 101 litres per metre quadrat fins les 14,30h d’este dilluns. A més a més també s’ha desbordat el llac de l’Estany, anegant les terres dels voltants sense que haja afectat la pedania ni a cap vivenda. Finalment alguns camins secundaris de zones residencials del Dosser han quedat negats.

  Carreteres

  L’Ajuntament de Cullera també ha informat de la interrupció del trànsit a diverses carreteres al seu pas pel terme municipal:

  1.- Tallada la CV-605 a l’altura del Brosquil en sentit Tavernes de la Valldigna. Encara es pot circular per eixa mateixa carretera des de Cullera fins a la pedania del Brosquil i del Brosquil cap a Cullera. Es demana precaució al pont de les Vaques.

  2.- Tallada parcialment l’avinguda del Marenyet amb avinguda de l’Estany (altura del restaurant El Cordobés). L’accés a l’Estany es pot efectuar pel camí del Mig o Assagador de la Torre.

  3.- La Policia Local recomana no circular pels camins rurals, molts dels quals han quedat negats en molts trams. Es fa especial menció a la zona del Brosquil i l’Entrà del Piló.

  4.- Al voltant de les 13 hores s’ha decidit tallar el camí de l’Escollera de forma preventiva pel desbordament parcial (habitual en estos casos) del riu Xúquer.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí