Reunió del govern de Sagunt per aplicar millores al barri de Baladre

0
810
Imatge de la reunió sobre el barri de Baladre de Sagunt

Es van tractar propostes transversals a totes les regidories per a abastar un major nombre de manques o problemes

L’Equip de Govern ha mantingut una reunió monotemàtica sobre el barri de Baladre. S’han tractat diferents propostes transversals a totes les regidories perquè, en aplicar-se, solucionen un major nombre de problemes o mancances que té el barri.

A la reunió ha assistit l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno; el tinent d’alcalde de Baladre i regidor de Joventut, Guillermo Sampedro; el regidor de Manteniment, Pepe Gil; la regidora de Policia, Natalia Antonino; el regidor de la SAG; Roberto Rovira; el regidor de Serveis Socials, Alejandro Sotoca; i el regidor de Patrimoni Municipal, Javier Timón.

Algunes de les solucions que s’han posat sobre la taula han sigut la necessitat de dotar al barri d’una major presència policial; la millora de la neteja i les zones verdes; dotar de majors servicis o nous programes de Serveis Socials i Joventut; dotar de nous jocs infantils als parcs; augmentar el control de plagues, així com obligar als propietaris dels solars privats contigus al barri a la neteja d’estos.

Darío Moreno ha valorat la reunió com «molt positiva, ja que pensem que Baladre té molt potencial i és important que tots els departaments tinguem una comunicació fluida sobre totes les actuacions que hem de dur a terme. Ara el que hem de fer és continuar treballant per a millorar les condicions del barri».

Guillermo Sampedro ha destacat una altra de les propostes que partix de «la necessitat de parlar amb l’EVHA (Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl) perquè assumisca majors responsabilitats de millora en el barri quant a habitatge».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here