Reunió de regidors de Compromís de la Costera amb el grup de la Diputació de València

0
868
Imatge de la reunió celebrada a l'Alcúdia de Crespins

La trobada comarcal es va celebrar a la seu de Compromís a l’Alcúdia de Crespins

Les diputades del grup de Compromís en la Diputació de València, Maria Josep Amigó, Dolors Gimeno i Mentxu Balaguer, han participat en la Trobada Comarcal amb els regidors i regidores i militants de Compromís de la comarca de la Costera amb l’objectiu principal de tindre un contacte directe entre diputats i elscol·lectius locals, per a compartir objectius i aportar idees i propostes per a l’actual legislatura.

La trobada comarcal, celebrada a la seu de Compromís de l’Alcúdia de Crespins, és una de les reunions que el grup de Compromís a la Diputació estàrealitzant per totes les comarques de València.

Els representants de Compromís en la Diputació de València són Maria Josep Amigó, vicepresidenta primera, i coordinadora de l’àrea de Mediambient i Sostenibilitat i presidenta del Consorci de Bombers. Xavier Rius coordinador del’àrea de Cultura. Les noves diputades són Mentxu Balaguer (informàtica i Tecnologia, Transparència i GovernObert, GIRSA), Dolors Gimeno (Transferències, Mancomunitats i Comarcalització, Normalització Lingüística, Mobilitat) i Glòria Tello (Teatres i MUVIM).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here