Reunió de l’alcalde d’Agullent amb la Guàrdia Civil per abordar la resolució dels robatoris a la localitat l’últim mes

0
955
Imatge de la reunió que ha tingut lloc al despatx d'alcaldia d'Agullent

Pau Muñoz també també ha anunciat que s’ha sol·licitat una reunió amb la Delegació de Govern per abordar aquesta mateixa temàtica

L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz González, ha mantingut aquest dilluns una reunió de treball amb el capità de la Guardia Civil i cap de la companyia de Xàtiva, Pedro Rafael Plaza Olivares, per tal de conèixer de primera mà com estan evolucionant les investigacions respecte als robatoris que s’han patit durant el darrer mes a Agullent.

A la reunió també ha assistit un representant del cos de la Policia Local d’Agullent amb l’objectiu de coordinar les accions i mesures que s’estan duent a terme per ambdós cossos de seguretat públics. L’alcalde d’Agullent, “ha volgut agrair l’esforç que està fent la Guardia Civil per reforçar la seua presència, després dels dos episodis de robatoris que s’han patit al nucli urbà d’Agullent, i que ara s’estan investigant”.

Pau Muñoz també ha avançant que paral·lelament a la reunió amb el capità de la Guardia Civil i cap de la companyia de Xàtiva, també ha sol·licitat una reunió amb la Delegació de Govern, per abordar aquesta mateixa temàtica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here