Reunió Coeval-Telefónica per conéixer el desplegament de fibra òptica a Ontinyent

0
378
Imatge de la trobada a la seu de Coeval
Imatge de la trobada a la seu de Coeval

L’empresarial de la Vall d’Albaida Coeval s’ha reunit amb representants de Telefónica a instàncies de la patronal per tal de conèixer l’estat del desplegament de fibra òptica que aquesta empresa té previst dur a terme durant 2016 a Ontinyent.

Coeval afirma que ha dut a terme “intenses gestions” amb Telefónica perquè Ontinyent siga una de les ciutats on l’empresa tecnològica realitze inversions en fibra òptica, i ha expressat recentment la seua satisfacció pel fet d’haver-hi assolit al costat del Ajuntament d’Ontinyent el compromís per part de Telefónica de l’inici d’aquestes inversions durant aquest any. Així els polígons industrials i el nucli urbà es doten d’una infraestructura fonamental per al present i futur d’Ontinyent i clau per al manteniment i el creixement de les empreses en la ciutat i la implantació de noves empreses en la mateixa..

S’ha acordat per ambdues parts que el pròxim 23 de maig se celebrarà una Reunió Informativa amb les empreses situades en el Polígon Industrial El Pla en la qual se’ls informarà sobre les actuacions previstes en el desplegament de la fibra òptica en l’esmentat polígon.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here