Reunió a Ontinyent sobre habitatge per abordar les subvencions europees per al sector públic-privat

0
3598
Imatge de la trobada que ha tingut lloc a Ontinyent.

El Secretari Autonòmic d’Habitatge destaca la trajectòria d’Ontinyent en la gestió de polítiques de vivenda

El Secretari Autonòmic d’Habitatge i Funció Social, Alejandro Aguilar, ha destacat “la llarga trajectoria” de l’Ajuntament d’Ontinyent en la gestió de polítiques de vivenda i la gestió de subvencions per afavorir-les.

Alejandro Aguilar participava aquest dimarts a Ontinyent en una reunió de treball amb l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el regidor de Territori, Joan Sanchis, tècnics de la Conselleria i l’Ajuntament; així com representants de l’Associació de Promotors i Constructors de La Vall d’Albaida, encapçalats pel seu President Elu Mancebo. A l’encontre es parlava de les properes convocatòries d’ajudes per al sector públic-privat procedents de la Unió Europea per al període 2022-2024, destinades a afavorir la rehabilitació, renovació urbana i la promoció de lloguer asequible.

Jorge Rodríguez agraïa la visita d’Aguilar “i la voluntat constant de la Conselleria d’Habitatge per col·laborar amb la nostra ciutat, com ja ve fent en aspectes com el projecte de regeneració de la Cantereria, la construcció de noves vivendes a La Vila o els programes de rehabilitació i regeneració urbana en els que hem treballat estos últims anys”, manifestava. El Secretari Autonòmic destacava l’interès per informar d’estes convocatòries que s’articularan pel sistema de concurrència competitiva, arribant a un import màxim a la Comunitat Valenciana de més de 400 milions d’euros.

El President dels Constructors, Elu Mancebo, apuntava a l’interès per a les empreses de la informació facilitada des de la Conselleria respecte a les ajudes europees, i especialment de la part subvencionable relativa al foment

de l’eficiència energètica i la rehabilitació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí