Rescatats diversos animals desnodrits i amb problemes de salut a una suposada residència a l’Olleria

0
1877
Imatge de l'estat d'uns dels animals rescatats a l'Olleria

La policia local de l’Olleria localitza diversos animals en mal estat de salut en la zona de Capellans

La policia local de l’Olleria ha rescatat una vintena d’animals que es trobaven pràcticament abandonats i amb problemes de salut a una caseta de la zona de Capellans. Des de l’ajuntament s’explica que la policia ha actuat davant la denuncia de diversos veïns, trobant-se així la policia 3 gossos, 2 cabres, 3 oques, 6 ànecs, 2 galls i 2 gats, tots ells en mal estat.

L’Ajuntament de l’Olleria explica que la policia es va posar en contacte amb els propietaris, una parella que no resideixen a l’Olleria, per notificar-los que s’havien d’emportar els animals i donar-los les atencions necessàries. Però afegeixen que la sorpresa va arribar quan els agents comprovaren, a través del xip, que ells no eren els vertaders propietaris de tots els gossos. En posar-se en contacte amb els amos reals descobriren que estaven davant d’un cas de estafa i maltracte animal.

Els propietaris pensaven que els seus animals estaven a una residència, i pagaven a esta parella un home de 27 any i una dona de 28, per eixe servei. Mentre la realitat era ben distinta: els animals estaven totalment desnodrits i alguns d’ells tenien greus ferides provocades per haver estat durant molt de temps lligats als arbres.

Presentades les denuncies pertinent, s’han sabut, que esta parella ja havia estat denunciada prèviament en un altre lloc pels mateixos delictes: estafa i maltracte animal.

Dels animals s’han fet càrrec diferents protectores de la zona com ara ‘Una huella en el corazón’ (Novetlé), ‘Vinculados’ (Albaida), ‘ADA’ (Canals) i ‘Santuario Compasión Animal’ (Énguera).

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Olleria rebrà 73.400 euros del Pla Edificant per fer millores al CEIP Isabel la Catòlica

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here