Rescatada la monja ‘germana Marisa’ que es va perdre mentre passejava prop del monestir ‘Sant Esperit’ de Gilet

0
1318
La monja va ser rescatada per la Guàrdia Civil

La dona de 76 es va desorientar mentre passejava i va haver de ser rescatada per la Guàrdia Civil quan ja es feia de nit

La Guàrdia Civil ha rescatat a la monja ‘germana Marisa’, de 76 anys, que s’havia desorientat mentre es trobava fent una passejada pels voltants del monestir de Sant Esperit de Gilet.

Va ser el passat divendres 30 de març, sobre les 18:30 hores quan la Guàrdia Civil de Sagunt va tenir coneixement que la monja que es trobava en el monestir es trobava perduda després de desviar-se de la senda que seguia i sense poder tornar al punt d’inici de la seua ruta.

Immediatament efectius de la Guàrdia Civil de Sagunt es van desplaçar fins a la zona aproximada on es trobava aquesta persona, que va cridar pel mòbil comunicant que no sabia tornar, per la qual cosa es va iniciar la seua cerca i auxili.

Una vegada van arribar a les proximitats d’aquest paratge van començar la seua cerca i després de recórrer diversos camins i enviar-li diverses captures per Whatsapp perquè ella poguera enviar la seua ubicació.

La Guàrdia Civil va trobar a la germana Marisa sobre les 21:15 del mateix dia 30, tombada en el sòl de cap per avall amb escasses forces físiques, a causa d’una caiguda per l’abrupte del terreny i a la poca llum existent. Se li va ajuda ra incorporar-se, i amb l’ajuda dels agents se la va traslladar al vehicle oficial.

Posteriorment es trasllada a la germana Marisa al centre mèdic d’Estivella per a realitzar-li un reconeixement mèdic. Es troba en bones condicions físiques a excepció d’un vessament en ull esquerre produït segurament per la caiguda patida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here