Renuncia a ser regidor el candidat del PP de Benigànim, Javier Sala, després de perdre l’alcaldia

0
638
Javier Sala, entre Juan Puchades i Alfonso Rus
Javier Sala, entre Juan Puchades i Alfonso Rus

El candidat del PP a l’alcaldia de Benigànim, Javier Sala, ha presentat la seua renúncia a prendre possessió de l’acta de regidor després d’haver perdut les eleccions del passat 24 de maig. Sala, que havia sigut per primera vegada candidat a l’alcaldia pel PP, ha perdut dos regidors que ha suposat també la pèrdua del govern municipal després de dues legislatures de govern conservador amb Juan Puchades, i en esta segona legislatura havia estat regidor d’Urbanisme, Obres, Indústria i Ocupació.

La renúncia de Sala suposa que com a número 1 del PP al ple municipal quedará Nicolás Vila i entrarà com a regidora Tránsito Llario. Així el ple de Benigànim estarà conformat per 7 regidors del PSPV, 5 del PP i 1 de Compromís.

Resposta al PSPV

Des del PP de Benigànim també han volgut contestar als socialistes després que la portaveu eixint, Lluïsa Gallego, demanara als ‘populars’ que en esta legislatura feren una oposició “constructiva” i no “d’enfrontament”, com afirmava van realitzar durant els governs socialistes. Així al PP afirmen que van a fer una oposició amb la qual “poder servir als interessos del nostre municipi, controlant al govern municipal, per tant que no dubte ningú que serà constructiva“.

Però a més a més critiquen al PSPV afirmant que el tarannà de la seua oposició en els anys 1999-2007 la va provocar “l’actitud del govern municipal d’aquell moment” i recorden que “va ser condemnat per un jutge en dues ocasions per faltar al dret d’informar a l’oposició“. No obstant el PP afirmen que “sabem que les cares al PSPV han canviat i per tant confiem en què les velles conductes no s’han de repetir” i per això es posen “a disposició de la futura alcaldessa Amparo Canals i del seu equip de govern per a tot el que necessite”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here