Renfe reajusta amb una retallada de trens la connexió entre València i Castelló pel robatori de 1.000 metres de cable

0
504
Un tren de rodalies al seu pas per Massalfassar.

En la línia de Rodalia C-6 circularan un 66% de les freqüències previstes, mentre les connexions d’AVE se substitueixen per transport en bus per carretera

El robatori de 1.000 metres de cable i el posterior incendi produït en l’estació de Massalfassar ha obligat Renfe i Adif a redissenyar totes les línies que passen per aquest punt i que afecten la rodalia de la línia C-6 Castelló-València, la mitjana distància de la C-5 Terol-València i la llarga distància també provinent de Catalunya.

Segons s’ha explicat des de Renfe l’ajust dels serveis continuarà «durant els pròxims dies», i afig que informarà puntualment de cadascuna de les modificacions que es realitzen.

Rodalia i Mitja distància

Els danys a la infraestructura obliguen a reduir l’oferta ferroviària en els serveis de Rodalia de la línia C-6, on només podran circular el 66% dels serveis actuals.

L’oferta dels serveis de Mitja distància en les relacions València-Barcelona, València-Tortosa i València-Vinaròs es mantenen íntegrament. Durant aquest període, els bitllets de Rodalia seran vàlids per a viatjar en aquests trens de Mitja distància. Aquests trens de Mitja distància pararan en totes les estacions del tram Castelló-València i circularan amb el doble de la seua capacitat (doble composició, dos trens units).

Ocell-Llarg Distància

Per als serveis Ocell amb origen o destinació Castelló s’ha establit un servei per autobús, inclòs en el preu del bitllet, entre València i Castelló. El trajecte València-Madrid es continuarà prestant en AVE.

L’oferta dels serveis de Llarga Distància que circulen entre València i Barcelona, Euromed i Intercity, i el Alvia Castelló-Gijón es manté. Tots aquests trens incrementaran el seu temps de viatge en una mitjana de 30 minuts.

Els viatgers que no vulguen realitzar el viatge en aqueixes condicions, amb transbords, podran optar per la devolució íntegra de l’import del bitllet sense despeses d’anul·lació o per un nou bitllet per a una altra data sense despeses de canvi. Per a la resta dels trens de Llarga Distància s’aplicarà el compromís de puntualitat.

Renfe activarà un pla específic d’atenció i informació als trens i en les estacions. Des d’aquest dimecres es reforça el personal d’intervenció i de serveis auxiliars en l’estació de València Nord, per a la coordinació i informació als viatgers.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí