Renfe inicia les obres de millora d’accessibilitat en l’estació de Xàtiva

0
1606
Estació del tren de Xàtiva.

Els treballs inclouen l’adaptació a la normativa actual d’accessibilitat, la millora de l’eficiència energètica a més d’altres actuacions de millora de l’estació

Renfe ha iniciat les obres de millora d’accessibilitat en l’estació de Rodalia de Xàtiva. Els treballs inclouen l’adaptació a la normativa actual d’accessibilitat, la millora de l’eficiència energètica a més d’altres actuacions en l’estació. La inversió és de 418.000 euros i el termini estimat per a l’execució de l’obra de 6 mesos.

Les obres de millora d’accessibilitat inclouen l’adaptació de l’altura de les vores d’andana al gàlib ferroviari i paviments podotáctiles, línia de seguretat, sòl antilliscant en andanes a més de nous encaminaments en l’accés a l’estació, vestíbul i pas inferior, incloent indicacions en braille.

Renfe també té previst canviar el sistema d’il·luminació convencional per lluminàries LED per a obtindre nivells lumínics adequats a l’accessibilitat i amb la finalitat de millorar l’eficiència energètica i modernitzar les marquesines, a més es realitzaran altres actuacions com a pintura i tancament de l’estació.

La intervenció suposa la millora de l’accessibilitat amb la reducció de barreres arquitectòniques amb els seus respectius elements senyalitzadors. L’estació de Xàtiva pertany a la línia C2 de Rodalia del Nucli de València i compta diàriament amb més de 3.800 viatgers pujats i baixats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here