Renfe inicia les obres de millora d’accessibilitat en l’estació de Rodalies d’Alzira

0
908
Estació del tren d'Alzira.

La inversió dels treballs ascendeix a 500.000 euros, i les actuacions inclouen l’adaptació a la normativa actual d’accessibilitat i la millora de l’eficiència energètica

Renfe inicia les obres de millora d’accessibilitat en l’estació de Rodalies d’Alzira. La inversió dels treballs ascendeix a 500.000 euros, amb un termini estimat de 6 mesos per a la seua execució. Les actuacions inclouen l’adaptació a la normativa actual d’accessibilitat i la millora de l’eficiència energètica.

Les obres de millora d’accessibilitat inclouen l’adaptació de l’altura de les vores d’andana al gàlib ferroviari, instal·lació de paviments podotáctiles i línia de seguretat, nou sòl antilliscant en andanes, a més de nous encaminaments en l’accés a l’estació, vestíbul i pas inferior, incloent indicacions en braille.

La companyia també té previst canviar el sistema d’il·luminació convencional per lluminàries LED amb control DALI, per a obtindre nivells lumínics adequats a l’accessibilitat amb la finalitat de millorar l’eficiència energètica i modernitzar les marquesines. A més, es realitzaran altres actuacions com a pintura i tancament de l’estació. Els treballs s’engloben en el pla d’actuacions de Renfe per a la rodalia del Nucli de València.

La intervenció suposa la millora de l’accessibilitat amb la reducció de barreres arquitectòniques amb els seus respectius elements senyalitzadors. L’estació d’Alzira pertany a la línia C2 de Rodalia del Nucli de València i compta diàriament amb 2.700 viatgers.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here