La Regidoria de Sanitat d’Alzira presenta el seu web

0
641
Nova web de la Regidoria de Sanitat d'Alzira

Es pot trobar un apartat de prevenció amb una extensa informació sobre com evitar les plagues de panderoles i rates en l’àmbit domèstic o com protegir-se de les picadures de la mosca negra i del mosquit tigre

Divendres passat el Departament de Sanitat llançava el seu nova web, accessible a tota la ciutadania. Es tracta d’una àrea dins del web municipal www.alzira.es ubicada en la pestanya serveis.

Es tracta d’un disseny semblant al de la resta de departaments en què s’inclou tota la informació i funcionalitats que competixen esta regidoria. «L’objectiu és proporcionar un accés ràpid a les diferents iniciatives i campanyes que es duen a terme en matèria de sanitat, en què a més s’inclou informació d’interés per als ciutadans», expliquen des de l’ajuntament.

En este nou web es podran consultar totes les competències que té el Servei de Sanitat sobre el control i la tinença dels animals, arreplega d’animals morts en la via pública, recomanacions en cas de mos, etc.

A més, es pot trobar un apartat de prevenció amb una extensa informació sobre com evitar les plagues de panderoles i rates en l’àmbit domèstic o com protegir-se de les picadures de la mosca negra i del mosquit tigre.

D’altra banda, el ciutadà pot trobar totes les campanyes i xarrades de promoció de la salut dutes a terme per este departament així com la ubicació de tots els desfibril·ladors disponibles en la ciutat.

Finalment, s’inclou un apartat que fa referència a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables i s’inclou un llistat de botigues i restaurants sense gluten per a celíacs, especialment pensada perquè totes aquelles persones que patixen esta malaltia puguen disfrutar del comerç i la gastronomia alzirenya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here