La regidoria de Joventut de Xàtiva convoca un concurs de fotos pasqüeres

0
3641
Ajuntament de Xàtiva.

Les fotos s’hauran de penjar a la xarxa social Instagram i han de representar escenes típiques dels dies de Pasqua en Xàtiva

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva posa en marxa el concurs de fotos pasqüeres que finalitzarà el 25 d’abril. El concurs de fotos pasqüeres consisteix a penjar al perfil d’Instagram de cadascú la foto que es vol que participe en el concurs, amb el hashtag #fotospasqueres.

Les fotos han de ser de qualsevol lloc on s’haja viatjat en Pasqua i ha d’aparèixer alguna situació típica com menjant la mona, enlairant la milotxa, trencant-li l’ou de pasqua a un amic, etc. Els participants han de tindre entre 14 i 30 anys. Es valorarà la qualitat, originalitat, popularitat a la xarxa i que siguen representatives de la Pasqua.

El jurat el formaran tres persones en representació de l’Ajuntament: una de la Regidoria de la Joventut, una del Consell de la Joventut i una altra del Centre d’Informació Juvenil. La resolució del premi es conéixera al llarg del mes de maig. La millor foto rebrà un premi de 50 € per gastar-los en qualsevol comerç de Xàtiva.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí