Recuperem Xeraco denuncia que el gimnàs que va construir l’anterior equip de govern “no es podrá legalitzar”

0
737
Xeraco
Interior del gimnàs.

“Més de 88.664 euros per a un gimnàs al poliesportiu que a hores d’ara no pot tindre llicència d’apertura”. Des de Recuperem Xeraco volen denunciar, mitjançant aquest comunicat de premsa, la “nefasta” gestió de l’anterior equip de govern encapçalat per Compromís i PSPV-PSOE després d’invertir més de 88.664 euros “per a unes instal·lacions que, en aquestos moments, no pot tindre la llicència d’apertura corresponent per a fer ús de l’espai”.

Es tracta d’una infraestructura a la qual cal aplicar-li la Llei d’Espectacles del 2010, com a recinte esportiu. En el decret s’indica que el gimnàs ha de tindre dos vestuaris separats per sexe, adaptats a la normativa de minusvàlids; a més, d’una instal·lació d’aigua calenta sanitària. Tota una sèrie de característiques que en la distribució actual i al plànol no es contempla.

D’aquesta manera, des de Recuperem Xeraco volen denunciar la “mala planificació de l’anterior govern, i dels seus anteriors regidors Jacinta i Estefan, que ha invertit més de 88.664 euros per a un gimnàs que ni compta amb vestidors. I és que no es pot fer projecte d’activitat en un gimnàs que no compleix la normativa”.

“Demanem responsabilitats a Compromís per aquesta mala execució que ha suposat invertir més 88.664 euros en una obra que ara no pot tindre llicència d’apertura al no complir amb la normativa”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here