Recuperem Xeraco denuncia “enormes” retallades en les ajudes EMCUJU i EMPUJU per a la contractació de persones menors de 30 anys

0
870
Xeraco
Avalem Joves.

Recuperem Xeraco ha denunciat a través d’un comunicat de premsa les “enormes” retallades que s’han produït en la convocatòria de 2019 en els programes de subvencions d’ocupació EMCUJU i EMPUJU.

Cal recordar que aquestes ajudes del Pla Avalem Joves Plus permeten contractar a persones joves de diferents perfils; d’una banda, el EMPUJU, destinat a la contractació de persones joves en general; i, per l’altre, el programa EMCUJU, destinat a la contractació de persones amb una qualificació professional.

Els populars, ateses les xifres dels últims anys, han criticat que “les retallades respecte a l’any anterior hagen suposat per a Xeraco la contractació de deu persones menys respecte al 2017 i de fins a 13 menys respecte a 2018”. I és que en 2019, tal com publica la web de l’Ajuntament, la quantitat econòmica concedida permetrà la contractació de tan sols 6 persones, a diferència de l’any 2018 en el qual es van contractar a 19 joves i del 2017 amb 16 joves contractats.

Per al portaveu del partit, Avelino Mascarell, “és incomprensible com es continua retallant en ajudes econòmiques encaminades a facilitar la contractació de joves en un any no electoral”.

Para ver las noticias más destacadas de hoy, pincha aquí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here