La rectora de la Universitat de València Mavi Mestre participa en les trobades empresarials de Coeval

0
1289
Foto de família de Mavi Mestre amb els empresaris de Coeval

En la trobada Mestre va parlar als empresaris de la Vall d’Albaida sobre la Universitat com a referent històric del coneixement i de la col·laboració amb les institucions

La Rectora de la Universitat de València (UV) Mavi Mestre ha participat en les Trobades Empresarials que organitza la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval). L’encontre ha comptat amb l’assistència d’una representació de l’empresariat comarcal, així com de l’alcalde i del Regidor de Promoció Econòmica d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i Pablo Úbeda respectivament.

La Rectora de la UV en la seua intervenció va exposar que la Universitat de València ha sigut i és un referent en l’educació universitària que li ha fet mereixedora de destacats reconeixements nacionals i internacionals en l’àmbit de la seua activitat: ensenyament, investigació, transferència i innovació i cultura. «Hui la UV més de 5 segles després és fidel als principis per als quals va ser fundada: ser una universitat d’escala global al servei de la societat valenciana». Compta amb quatre campus universitaris: Tarongers, Blasco Ibañez, Burjassot i Ontinyent i en el situat en la Vall d’Albaida s’imparteixen actualment quatre graus (Magisteri Infantil, ADE (Administració i Direcció d’Empreses), Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Infermeria), a més del programa Unisocietat, formant-se a les seues aules més de 1.000 alumnes.

La UV a nivell internacional té signats acords de col·laboració amb importants universitats del món com Harvard i al mateix temps està actuant com a dinamitzadora en el seu territori com acredita el seu compromís amb la societat d’Ontinyent i la Vall d’Albaida, compromís que no solament es mantindrà sinó que té intenció d’incrementar-se amb la posada en marxa d’una seu del Parc Cientific de la UV al Campus d’Ontinyent l’objecte del qual serà aportar valor afegit al teixit empresarial de la Vall d´Albaida per a la seua millora contínua.

Després de la seua intervenció es va dur a terme un col·loqui en relació amb les qüestions exposades per la Rectora de la UV Mavi Mestre i sobre com traslladar les mateixes en benefici de les empreses de la comarca i del desenvolupament del seu territori amb el qual ha estat, està i estarà implicat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí