Recta final de les obres de rehabilitació de la Porta d’Almenara al castell de Sagunt

0
1366
Imatge de les obres a la Porta d'Almenara del castell de Sagunt

S’espera que el monument estiga obert al públic en unes tres setmanes mentre que la intervenció al global del castell acabarà en març de 2018

Les obres de rehabilitació de la Porta d’Almenara del Castell de Sagunt estan finalitzant. S’espera que el monument, així com la Plaça d’Almenara, estiguen oberts al públic en aproximadament tres setmanes. L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el regidor de Patrimoni Històric, Pablo Abelleira, han visitat les obres este matí per comprovar el seu estat.

“Considerem que el treball que s’havia de fer està ben fet i que per tant es pot continuar en la mateixa línia”, ha declarat Quico Fernández, qui ha detallat que “molt prompte, ja esta setmana, van a retirar l’andami i queda per finalitzar la part del paviment, en la qual se’ns ha demanat col·laboració”. L’alcalde ha dit que l’obertura al públic “fa molta falta en un monument d’este espai tan rellevant”.

Fernández espera que les obres que s’estan realitzant en altres zones del castell, que consisteixen fonamentalment en consolidació de muralles i murs, “acaben el més prompte possible”, i ha afegit que “estem traslladant a la Generalitat la necessitat d’un pla de visita que supose la limitació d’accessos o la implementació de mesures de seguretat, perquè en estos moments el castell, que és un espai enorme, no disposa de cap mesura de seguretat i per tant això és una de les prioritats i que li correspon a la Generalitat”.

Es preveu que el conjunt de les obres en el castell finalitze al març de 2018.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí