Recòrd de participació femenina en la 10k ‘Moros i Cristians-Almogàvers’ d’Ontinyent amb un 39% de dones

0
857
Les dones han tingut gran protagonisme en la cursa d'Ontinyent

Hassane Ahouchar i Maria José Cano López-Fraile resultaven guanyadors d’aquesta cursa en les categories masculina i femenina respectivament

Al voltant de 650 persones participaven aquest dissabte a la III 10k d’Ontinyent “Moros i Cristians-Almogàvers” organitzada per la comparsa Almogàvers, l’Ajuntament d’Ontinyent i el Club d’Atletisme Km42 i inclosa dins del Circuit de Curses Populars de la Diputació de València. En aquesta tercera edició un 39% de les persones inscrites van ser dones, la xifra més alta d’inscripcions femenines en les dues dècades d’història que té el circuit de Diputació. Hassane Ahouchar i Maria José Cano López-Fraile resultaven guanyadors d’aquesta cursa, amb eixida i meta en el C.C El Teler, que recorria els principals carrers de la ciutat.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, declarava que podem estar molt satisfets, des de la regidoria d’Esports sempre ens hem marcat la promoció de l’esport femení com un dels pilars bàsics i aquestes dades són un senyal que anem por bon camí. Borrell agraïa també “el treball de totes les persones que han estat implicades en aquesta iniciativa d’oci esportiu i saludable i que han fet d’Ontinyent, una vegada més, epicentre de l’esport a la comarca” declarava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here