Rècord de turisme a Bocairent: 3.000 visitants en agost

0
935
Imatge del barri medieval de Bocairent
Imatge del barri medieval de Bocairent

Un total de 3.079 visitants van passar per l’oficina de turisme de Bocairent durant agost, el que suposa un nou rècord per al mes de vacances per excel·lència. Aquesta xifra supera així a la del 2013 quan van ser 3.043 els turistes registrats i incrementa en un 36,84% les dades de l’any passat mentre que del 2010 al 2012 la xifra va quedar al voltant de les 2.000 persones.

Per a la regidora de Turisme, Noelia Vañó, l’afluència durant agost depèn “en gran mesura de les condicions meteorològiques però és ben important ressaltar que Bocairent esdevé moltes vegades la primera alternativa a la platja els dies de menys calor”. Aquest fet respon, en opinió de Vañó, a “la promoció realitzada al llarg de l’any amb esdeveniments cada vegada més consolidats o la presència tant en les gran fires del sector com en les més pròximes”. A més, la responsable municipal destaca també l’atractiu afegit al patrimoni monumental i mediambiental de la localitat que aporten la campanya de tapes “Mossets de plaer” i les festes d’estiu a sant Agustí que se celebren en el huité mes de l’any.

El major nombre de visitants són valencians però també cal assenyalar la presència de 219 madrilenys i de 89 catalans. Pel que fa als turistes internacionals, francesos i anglesos encapçalen la relació amb 141 i 139, respectivament, seguits dels holandesos (44). Entre els monuments, les Covetes dels moros sobreïx per sobre de tots amb 2.824 visitants pels 1.770 de la cava de sant Blai.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí