Rècord de reciclatge de la Font de la Figuera que supera ciutats de més de 50.000 habitants

0
681
La màquina de reciclatge es troba a la planta baixa de l'ajuntament
La màquina de reciclatge es troba a la planta baixa de l’ajuntament

La Font de la Figuera ha fet un pas més en matèria de reciclatge i ha aconseguit xifres que superen fins i tot poblacions de 50.000 habitants gràcies amb l’ús de la nova màquina de reciclatge instal·lada a la planta baixa del consistori.

L’ajuntament fontí, amb el lema #ReciclarTéPremi anima les persones a fer ús de la màquina esmentada i així, en només dues setmanes, este punt de reciclatge ha tingut un flux constant d’usuaris. Així en este temps ja s’han sumat 5.325 ‘Fontinets’ (punts com a resultat dels envasos, llaunes, mòbils vells i piles que diposita l’usuari). Amb aquests Fontinets l’ajuntament sorteja premis com entrades per al festival de curts Imagina’t, vals per a usar en el comerç de la població, bons per veure les vaques i bous en festes, etc.

Les dades fins i tot superen a poblacions de 43.000 i 50.000 habitants en què també es va instal·lar aquesta màquina. D’esta forma des del govern municipal es destaca que, tenint en compte que la Font de la Figuera compta amb 2.100, «són dades molt optimistes que reflecteixen la conscienciació de les seues veïnes i veïns«.

La regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi afirma que el secret rau en un bon enfocament promocional que faça veure com de senzill que és contribuir al medi ambient reciclant. «Amb #ReciclarTéPremi acostem el reciclatge de forma divertida tant a adults com a xiquets, premiant a més la seua conscienciació. Són gestos molt fàcils que ajuden a reduir les tones de residus sense reciclar que s’envien a les plantes de tractament. Per tant, com més aconseguim reciclar, menor serà el nombre de tones que s’enviaran a les plantes de tractament».

En el cas de la Font de la Figuera, i des de l’any 2014, s’ha registrat un augment progressiu de les tones de residus sòlids urbans.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí