Reclamen més vigilància per al Castell de Sagunt després de patir robatoris

0
1513
Imatge del Castell de Sagunt junt al Teatre Romà.

El Consell Assessor de Patrimoni de Sagunt tambe ha reclamat major inversió en immobles amb valor patrimonial

El Consell Assessor de Patrimoni de Sagunt va reclamar a l’ajuntament en la seua última sessió que s’intensifique la vigilància del Castell després de patir diversos robatoris durant les últimes setmanes.

En esta reunió va estar present el regidor delegat de Patrimoni, Pablo Abelleira, a més de totes les associacions del municipi inscrites en l’Ajuntament de Sagunt que tenen en el seu reglament fomentar i patrocinar el patrimoni històric de la ciutat.

En esta sessió es van tractar, com és habitual, els diferents punts a desenvolupar dins del programa de conservació del patrimoni històric, així com la situació de les obres que s’estan realitzant actualment. Així, a més de reclamar més vigilància, també s’ha proposat al consistori que part del romanent de Tresoreria que tinga el consistori s’utilitze per a la compra d’immobles amb valor patrimonial.

Segons ha declarat Abelleira “esta és una decisió que els membres d’este consell creuen que porta molt de temps sense dur-se a terme, i que hi ha molts elements en la nostra ciutat que haurien de tindre més consideració per a la seua compra per part del municipi”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí