Rebeca Torró es nomenada vicepresidenta 2a de la Diputació de València i diputada d’Hisenda

0
3382
Rebeca Torró, darrere de Toni Gaspar, al ple de la Diputació

La diputada destaca que “el camí encetat no te marxa arrere, la Diputació va a seguir la bona línia encetada fa tres anys i Ontinyent va a seguir rebent l’atenció que mereix”

La primera tinent d’alcalde i regidora d’innovació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torro, ha assumit la vicepresidència segona i la gestió de l’àrea d’Hisenda de la Diputació de València, després que el president de la corporació provincial, Toni Gaspar, haja signat el corresponent decret. D’esta forma Torró, que assumia l’acta de diputada pel partit judicial ontinyentí en substitució de Jorge Rodríguez, tornarà a assumir un càrrec de rellevància a l’ens provincial, després d’haver d’abandonar la Direcció General d’Habitatge d ela Generalitat.

Així, Rebeca Torró serà el tercer càrrec en importància a la Diputació de València, després del propiresident Toni Gaspar i de la vicepresidenta 1ª, Mª Josep Amigó. Torró passa així a gestionar les àrees de les quals s’havia fet fins ara càrrec el propi Gaspar, entre elles està la confecció i el control del Pressupost General de la Diputació, l’aprovació de les modificacions de crèdit, la gestió financera i de fons europeus, la inspecció i recaptació d’ingressos de la Diputació, o l’exercici de les accions necessàries davant l’Agència Estatal Tributària.

Rebeca Torró tornava a posar en valor la gestió de Jorge Rodríguez, afirmant que “mal que a alguns els pese, el camí que vam encetar no té marxa arrere. La gran tasca que s’ha portat a terme estos últims tres anys a la Diputació va a seguir la bona línia encetada, i Ontinyent va a seguir rebent l’atenció que mereix per part de les institucions. I Jorge Rodríguez i el seu equip anem a seguir vetllant perquè així siga”, concloïa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí