Rebeca Torró (PSPV) afirma que les eleccions a Ontinyent no són «cap referèndum sobre una persona»

0
731
Rebeca Torró, durant l'acte del PSPV a Ontinyent

Els socalistes d’Ontinyent proposen fer de l’actual hospital un centre per a malalts crònics, i la consellera de Sanitat Universal fa seu el projecte

La secretària general del PSPV d’Ontinyent i membre de la llista per a les pròximes eleccions municipals, Rebeca Torró, ha manifestat que «en les eleccions del pròxim diumenge triem un equip i un programa electoral per a governar la ciutat. Diumenge, no fem cap referèndum sobre una persona», en clara referència a Jorge Rodríguez i la seua llista municipal amb la Vall ens Uneix.

A més a més, la també vicepresidenta de la Diputació, en l’acte de presentació del programa electoral del PSPV d’Ontinyent al saló de plens de la Mancomunitat, assegurava que «els ciutadans apostarem pel futur d’Ontinyent i aquest serà millor si escollim l’opció que governa a la Diputació, Generalitat i Espanya», defensant així el vot al partit socialista.

Esta referència cap a Rodríguez i la seua candidatura es va produir el mateix dia que Torró es va entrevistar amb Ximo Puig, el líder dels socialistes valencians, que també es referia a l’encara alcalde d’Ontinyent afirmant que “nosaltres creguem en projectes col·lectius, no en projectes personalistes”.

Centre de malalts crònics

Entre les propostes presentades en l’acte del PSPV es va destacar el projecte de convertir el hui hospital d’Ontinyent en un centre per a malalts crònics una vegada el nou recinte que ha començat a construir-se estiga en ple servei. La proposta, feta per la candidata del PSPV d’Ontinyent, Margarita Llaudes, va ser recollida per l’encara consellera de Sanitat Universal, la també socialista Ana Barceló, qui també va assistir a l’acte.

En la seua intevenció Barceló va afirmar que «faig meua la vostra proposta», comprometent-se així a realitzar este projecte, destacant que “és necessari un centre per malalts crònics perquè el més pròxim està a Dénia i la ubicació d’Ontinyent és perfecta perquè puguen ser ateses aquest tipus de patologies”. Per a la consellera «serà una bona manera d’aprofitar les actuals instal·lacions sanitàries i dotar a Ontinyent d’un altre servei públic”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí