Rebeca Torró deixa la direcció general de Vivenda per ser diputada provincial en substitució de Jorge Rodríguez

0
1305
Rebeca Torró, María José Salvador i Rafa Briet

La consellera d’Habitatge, María José Salvador, ha fet un agraiment personal a Torró per la seua feina feta durant els últims anys al seu departament

Rebeca Torró ja ha deixat el seu càrrec com a directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, càrrec que ara ocupa l’exalcalde de Cocentaina, Rafa Briet. Torró deixa este càrrec de la Generalitat per prendre el relleu de Jorge Rodríguez com a diputada provincial de València a més de la delegació de l’alcaldia provisional d’Ontinyent que té des de la passada setmana.

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, la consellera ha valorat la professionalitat del nou responsable d’Habitatge i ha insistit en la necessitat de seguir treballant perquè l’habitatge siga un dret subjectiu i que estiga inclosa en el marc dels serveis públics.

Per la seua banda, Rafael Briet ha destacat la importància de la política d’habitatge que s’està duent a terme en la Conselleria, així com l’impuls a la rehabilitació i regeneració urbana com a motors de la nova economia, i ha apostat per fer extensiva les ajudes a l’habitatge a totes les persones i col·lectius que ho necessiten.

«Em deixaré la pell cada dia perquè un dels drets bàsics de tota la ciutadania, com és el dret a l’habitatge, estiga garantit», ha assegurat Briet després de posar-se a la disposició de tota la ciutadania i col·lectius socials implicats «per a aconseguir entre tots solucionar el problema de l’habitatge».

Resecte a Rebeca Torró li ha agraït el treball realitzat, així com també li ha dedicat un post en twitter respost per la pròpia Torró.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí