Rebeca Torró assumeix l’alcaldia d’Ontinyent per temps indefinit per delegació de Jorge Rodríguez

0
7412
Rebeca Torró i Jorge Rodríguez

Torró, que rellevarà també a Rodríguez com a diputada provincial, deixarà el seu lloc com a directora general en la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori

Rebeca Torró, fins ara primera tinent d’alcalde d’Ontinyent, assumirà l’alcaldia de la ciutat després que Jorge Rodríguez haja delegat de forma indefinida el càrrec en la seua mà dreta al govern municipal. Esta delegació s’ha donat a conéixer minuts després de que el mateix Rodríguez informara en roda de premsa que dimitia del seu càrrec de president de la Diputació, càrrec que ocuparà Toni Gaspar.

En un comunicat enviat des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’informa queRodríguez delega en Torró l’alcaldia «durant el temps necessari per a preparar la seua defensa». A més a més Rebeca Torró també assumirà l’escó de diputada provincial en substitució de Rodríguez. Amb estes noves responsabilitats també s’ha avançat que Torró deixarà el seu lloc com a directora general en la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

Amb esta delegació Rodríguez mostra un pas al costat dins la política municipal, un gest del qual els socialistes d’Ontinyent no es ressentiran en la gestió de l’ajuntament donat que el PSPV té una ampla majoria absoluta (14 de 21 regidors) per la qual cosa aritmèticament poden prescindir temporalment del fins ara alcalde.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí