Rebeca Torró anima als empresaris de la Vall d’Albaida a presentar projectes per als fons europeus

0
908
Foto de família dels participants en la trobada.

Torró ha inaugurat a Ontinyent la 6a edició de les Trobades Empresarials de COEVAL

La patronal de la Vall d’Albaida COEVAL ha inaugurat la 6a Edició de les seues Trobades Empresarials amb la participació de la Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, l’ontinyentina Rebeca Torró.

Torró en la seua intervenció davant els empresaris de la Vall d’Albaida ha fet un repàs a les actuacions de la Generalitat i la Conselleria durant la pandèmia “on s’han hagut de prendre moltes decisions difícils per a fer front a aquesta, tal com han fet la resta d’Administracions, intentant ajudar a persones, treballadors, autònoms i pimes”. Així ha destacat que durant 2020 la Conselleria d’Economia Sostenible va destinar a la Vall d’Albaida quatre milions d’euros.

La responsable autonòmica ha destacat la importància per a l’economia d’Espanya dels fons europeus Next Generation, que “han de marcar el camí de futur de l’economia, apostant per digitalització i economia sostenible”. Ha animat a les empreses de la Vall d’Albaida a aprofitar aquests fons presentant projectes que els ajuden a enfortir-les i fer el pas avant que necessiten les empreses per a poder afrontar canvis i reptes que els permeten ser cada vegada més competitives i per tant generadores d’ocupació.

Després de la intervenció de Rebeca Torró s’ha produït un interessant col·loqui entre els assistents i la Secretària Autonòmica en el qual s’han tractat qüestions importants com el seguiment que des de COEVAL se li ha demanat faça perquè la Autovia del Morquí que uneix la Vall d’Albaida amb la Safor es puga completar en els pròxims anys, i perquè la proposta de Subestació Elèctrica Agullent-Albaida puga continuar avançant en els diferents tràmits que encara ha de recórrer.

Igualment en el col·loqui se li ha sol·licitat a la Secretària Autonòmica que la Conselleria adopte decisions que permeten agilitar els tràmits davant Indústria i Iberdrola en temes d’energia ja que els retards que s’acumulen continuen sent importants i produeixen perjudicis importants a empreses que per exemple volen ampliar les seues instal·lacions i crear llocs de treball.

Per part de la Secretària Autonòmica s’ha traslladat als empresaris de la Vall d’Albaida que, tal com s’aquesta fent fins hui, continuara traslladant a COEVAL els avanços que es produïsquen en els temes plantejats en aquesta Trobada Empresarial i altres que també puguen afectar la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here