Raúl Roselló es perfila com a nou secretari comarcal d’UGT en substitució de José Ruiz

0
644
José Ruiz UGT
Ruiz ha deixat la direcció que ha ocupat mig any

El primer Comité Comarcal Ordinari del sindicat UGT de la Ribera Baixa-la Safor-la Vall d’Albaida escollirà el pròxim divendres 15 de gener el nou Secretari General i la seua Comissió Executiva després de la dimissió de José Ruiz Muñoz. De moment des del sindicat s’ha apuntat a Raúl Roselló, actual Secretari d’Organització i Administració, com a candidat a ocupar el lideratge de la Unió Comarcal d’UGT.

José Ruiz Muñoz va ser elegit Secretari General durant el tercer congrés celebrat el passat mes de juliol, no obstant Ruiz ha estat escollit recentment Secretari Federal de la Comissió Executiva de FCA-UGT (Fusta, Construcció i Afins), per la qual cosa ha deixant vacant la responsabilitat comarcal.

Des d‘UGT s’explica que el Comité Comarcal “és el màxim órgan del sindicat entre congressos” i que per a l’elecció d’un nou Secretari General es requerirà el suport de dues terceres parts dels seus membres. En cas de que en cap candidat obtinga el suport suficient hauria de convocar-se un Congrés Extraordinari.

El Comité Comarcal es reunirà així el pròxim divendres a les 10,30h a la Casa de la Marquesa de Gandia amb previsió de cloenda cap a les 12h. En este acte intervindran l’alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, el Secretari General d’UGT-PV, Conrado Hernández, i el nou Secretari General que es trie.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here