Raquel Rodríguez guanya la IV edició del Concurs Mundial de Tomata Valenciana de Vilamarxant

0
325
Vilamarxant
Un dels moments del concurs.

Raquel Rodríguez es va adjudicar el primer premi en la quarta edició del Concurs Mundial de Tomata Valenciana, celebrat en la localitat valenciana de Vilamarxant.

Un jurat d’experts va valorar totes les tomates presentades al certamen, organitzat per l’Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant en col·laboració amb la Regidoria de Comerç dirigida per Víctor Sanchis, i va acabar seleccionant la proposta de Raquel Rodríguez, de la Fruiteria Caurín de Vilamarxant, situada en la carretera de Pedralba.

Paco Peiró i Salvador Durá van ocupar el segon i tercer lloc, respectivament, de la classificació final del certamen. Un total de set participants van optar als diferents guardons.

Els especialistes van valorar el sabor, el color, la textura i les dimensions de cadascuna de les tomates que es van presentar al Concurs Mundial de la Tomata Valenciana, que va gaudir de gran acceptació entre el públic.

Després del lliurament dels premis, més de 400 persones van participar en el sopar en el què es van poder degustar les tomates valencianes presentades al concurs, així com productes de la terra. El donatiu de tres euros de cada comensal va ser destinat a la Junta Local contra el Càncer.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here