Rafelbunyol inverteix 160.000 euros en millorar el poliesportiu

0
126
El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, durant una visita a les instal·lacions esportives de Rafelbunyol.
El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, durant una visita a les instal·lacions esportives de Rafelbunyol.

El poliesportiu de Rafelbunyol s’ha convertit en un espai polivalent on els seus veïns i veïnes poden gaudir d’una variada oferta d’activitats. Gràcies als plans provincials de la Diputació, la localitat de l’Horta Nord va a executar una segona fase per a completar la reforma de les seues instal·lacions.

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, que va visitar el passat estiu la primera fase de les reformes en el centre, ha mostrat la seua satisfacció en poder comprovar que les inversions provincials “estan arribant a les persones, beneficiant la seua qualitat de vida i fomentant hàbits de vida saludables, com és el cas d’aquestes millores que s’estan realitzant en les instal·lacions esportives municipals”.

Per la seua banda, l’alcalde de Rafelbunyol, Francisco López, ha explicat que gràcies a aquestes obres “es va a poder jugar a básquet i futbol sala en millors condicions, a més d’afavorir la creació de clubs i escoles esportives d’aquestes disciplines”. L’alcalde ha agraït el suport de la Diputació i del seu president “que ha estat sempre atent al desenvolupament de les obres”.

En una primera fase, l’ajuntament va executar, gràcies al Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS), una nova pista poliesportiva, la reforma dels frontons, el condicionament dels vestuaris i les graderies del poliesportiu, a més d’habilitar un camp de futbol 7 i rehabilitar els accessos. Ara falta construir la segona fase de les obres, la qual es preveu que comence abans que finalitze l’any. Aquesta segona subvenció, de 160.192 euros, va ser aprovada en el passat ple del mes de juliol de la Diputació i s’emmarca dins del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) –abans anomenat PPOS–.

Gràcies a la coberta de la pista, el club de básquet municipal, que ha celebrat l’ascens de divisió enguany, podrà complir la normativa vigent a més d’estar protegit en cas de pluges. “La gent està molt contenta, sobretot perquè van ser unes obres participatives en les quals els clubs van opinar a l’hora de redactar els projectes. Totes les famílies lligades a la realització d’esports estan esperant veure el final de les obres”, ha afegit l’alcalde.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here