Rafael Pla reelegit president del Clúster d’Innovació i la Sostenibilitat de la Vall d’Albaida

0
2601
Participants en la jornada d'Innovall.

Junt amb Pla l’assemblea d’INNOVALL també va reelegir els membres de la junta directiva

Rafael Pla va ser reelegit el passat dilluns 28 de març com a president d’INNOVALL, el Clúster de la Innovació i la Sostenibilitat de la Vall d’Albaida, càrrec que exercirà durant els pròxims quatre anys.

Junt amb Pla l’assemblea va reescollir la junta completa, seguint com a vicepresident Javier Guerola, de Reciclajes Guerola i els vocals; Ismael Soriano, de Visdeltex; Fernando Pomar, de Inel; Jorge Serna, de Gestiweb; Vicente Mompó, de Galol; i Juan Pla, de Lidem.

A la sessió de l’assemblea va assistir la representació de les empreses associades a Innovall que, a més, van donar la benvinguda a les últimes incorporacions durant aquest primer trimestre de l’exercici del 2022.

Les noves entitats associades són de diversos sectors com són la construcció, arquitectura, tecnologia i gestió de residus verds. Concretament, les noves incorporacions empresarials a INNOVALL són:

Natura Urbana SL, empresa de recent creació per a la gestió de residus verds urbans i la seua revaloració en bio estimulants mitjançant la biotecnologia de microorganismes.

Operations with drons and innovation SL, ODIN empresa start up destinada a les aeronaus no tripulades, la seua meta final és el desenvolupament de solucions integrals per a la indústria mitjançant l’ús de drons.

Ramón Esteve Estudio d’arquitectura, arquitectes i dissenyadors treballen junts en el desenvolupament de projectes amb caràcter. Un equip multidisciplinari connectat per un objectiu comú: donar respostes creatives al nostre entorn creant espais i objectes singulars.

Al costat de la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció (FEVEC) amb el propòsit de treballar en projectes innovadors vinculats amb l’hàbitat, el disseny dels habitatges i la sostenibilitat.

Per a tancar la sessió es van exposar els projectes d’I+D+i es, que actualment, s’estan executant des de INNOVALL. Entre els quals, diversos d’ells, compten amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació, (AVI). I com la innovació serà essencial en els projectes que Innovall impulsarà pròximament per a afrontar amb una perspectiva estratègica les circumstàncies.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí