El Racó de Toni i Pedro Berenguer són els guanyadors en “La Cuina de les Barques” d’Altea

0
1189
Guanyadors de “La Cuina de les Barques” amb membres de la corporació.

Altea va acollir, del 23 de juny al 2 de juliol, la jornada gastronòmica «La Cuina de les Barques» amb els millors plats de la mar, en els restaurants Can Tapets del Port, Chez Pierre, El Bodegó De Pepe, Mesón El Gallet, El Cantó del Palasiet, Restaurant El Pescador, Racó de Toni i Restaurant Juan Abril.

Aquesta ha sigut la tercera jornada gastronòmica organitzada per la Regidoria de Turisme, i de nou va ser tot un èxit d’afluencia de comensals en els dies que van durar aquestes jornades.

Per a posar punt final a «La Cuina de les Barques» d’enguany es va fer entrega del premi al guanyador de la valoració del públic de la Ruta Gastronòmica. El Restaurant guanyador ha resultat El Racó de Toni, encara que tots els participants hi han obtingut unes magnífiques valoracions.

A l´entrega del premi van assistir Anna Alvado, regidora de Comerç i Turisme; José María Irigaray, de Bodegas Torres; José Ignacio Sánchez, del Restaurant Racó de Toni; i Theodorus, del Restaurant el Pescador. Recordar que el premi al restaurant guanyador consisteix en una campanya promocional a un diari de tirada provincial valorada en 650 € + IVA.

L’altre premi patrocinat per Bodegas Torres que es va sortejar entre tots els participants de les jornades gastronòmiques, que consistia en un viatge per a dues persones a les Bodegues Torres, ha recaigut sobre Pedro Berenguer, al qual se li farà entrega del premi la setmana que ve. Per a la regidora de Turisme i Comerç d’Altea, «s’ha pogut comprovar una vegada més l’extraordinaria qualitat dels nostres restaurants i del producte que ofereixen», va destacar Anna Alvado.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí