Quico Fernández: “molt prompte hi haurà notícies molt positives de Parc Sagunt”

0
1473
Teresa Garcia i Quico Fernández han promocionat Parc Sagunt a Barcelona

L’alcalde de Sagunt i la delegada de Grans Projectes han assistit al Saló Internacional de la Logística de Barcelona (SIL)

Quico Fernández, alcalde de Sagunt i Teresa García, delegada de Presidència i Grans Projectes, han assistit al Saló Internacional de la Logística de Barcelona per a promocionar Parc Sagunt i establir contactes amb els representants d’altres plataformes logístiques.

L’alcalde, que també va participar com a membre del Consell d’Administració de Parc Sagunt i de l’Autoritat Portuària de València, assegura que molt prompte “es tindran notícies molt positives sobre Parc Sagunt, afegides a les ja rebudes els últims mesos, fruit d’un treball intensíssim que s’ha realitzat des del minut 1 d’aquesta legislatura. Sagunt a més, és capdavanter en creació d’ocupació, i tot açò és gràcies a aquestes iniciatives”.

El Saló Internacional de la Logística és un certamen que se celebra anualment on s’exposen les innovacions, ofertes i propostes que es realitzen des dels diferents ports i plataformes logístiques tant de caràcter nacional com a internacional. L’alcalde assegura que “estar ací és molt interessant, sobretot tenint en compte que Sagunt és, sense cap tipus de dubte, un dels enclavaments logístics i portuaris més importants i un dels quals compta amb un major desenvolupament”.

Parc Sagunt forma part de l’stand que ha muntat la Generalitat Valenciana, al costat de l’Institut Valencià per a la Competitivitat Empresarial (IVACE) i l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE). L’alcalde ha destacat la importància d’aquest tipus de certàmens perquè permet establir contactes i relacion​és amb la idea de publicitar i promocionar “el sòl logístic-empresarial, que en aquests moments ja està desenvolupant-se i que compta amb unes importants expectatives”.

Amb la participació en el SIL, Teresa García ha destacat els contactes amb les plataformes logístiques d’Aragó: “Hem mantingut una sèrie de contactes per a reforçar les plataformes logístiques de Sagunt i Aragó i veure com pot servir per a posar en valor la necessitat de la connexió de l’Eix Cantàbric”. També hi ha hagut avanços amb les plataformes logístiques de Bilbao, per la qual cosa Teresa García afirma que aqueixos contactes “serveixen per a reforçar el treball institucional en la reclamació de la necessària inversió en infraestructures i que puga aprofitar-se per a atraure inversió a la nostra ciutat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here