Qui protagonitzarà el cartell del FirAll 2018 de Xàtiva?

0
3211
Imatge del cartell del concurs del FirAll de Xàtiva

L’Ajuntament de xàtiva llança un concurs amb intriga per endevinar qui serà la imatge de FirAll 2018

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva ultima la preparació de la tercera edició de la fira de l’all tendre de Xàtiva, FirAll 2018. El primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente ha anunciat el llançament d’una campanya de comunicació “d’intriga” per promocionar la celebració d’aquest esdeveniment a la ciutat.

Com en anteriors edicions, la imatge del FirAll serà una veïna o veí de Xàtiva. La campanya es basa en l’ocultació de la identitat de la persona que aquest any protagonitzarà el cartell anunciador de FirAll. Amb tal motiu s’ha convocat un concurs que consisteix en endevinar la identitat oculta d’aquesta persona. El guanyador del concurs rebrà un val de 60 euros bescanviable per un dinar o sopar en qualsevol restaurant de Xàtiva.

Per participar en aquest concurs, tan sols cal fer un comentari en una publicació de la pàgina del FirAll https://www.facebook.com/FirAllAjuntamentXativa/ dient qui se suposa que és la persona que apareixerà en el cartell de FirAll 2018. Si finalment, cap participant encertara, es farà un sorteig entre totes les persones que han concursat.

El termini per a participar en aquest concurs finalitza el proper 31 de gener. El resultat es farà públic l’1 de febrer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here