‘Queda’t a casa’ reprèn aquest dissabte les actuacions musicals amb Grupo Eñe i l’Associació Tot per la música

0
1833
Concert de la iniciativa 'Queda't a casa' d'Ontinyent.

Des de l’Ajuntament s’anima a la ciutadania a continuar donant suport a l’hostaleria local fent comandes o replegant el menjar dels establiments adherits a la campanya

El programa ‘Queda’t a Casa’, posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent per fomentar l’oci segur als domicili i impulsar l’activitat econòmica a l’hostaleria, la cultura i l’esport, inclourà aquest cap de setmana dues noves actuacions musicals: “Grupo Eñe» que es va ajornar la setmana passada i l’Associació Tot per la música.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que «l’OntiFest està tenint molt bona acollida cada dissabte i diumenge» el que «ens permet tornar a gaudir de música en directe sense moure’ns de casa alhora que podem continuar donant suport a la nostra hostaleria», manifestava. Aquest cap de setmana tindrem una cita doble. El dissabte a partir de les 19:00h tindrà lloc el concert del Grupo Eñe, que es va ajornar la setmana passada, amb el seu ample repertori de versions de grups principalment dels 80 i 90. Així mateix, diumenge 14 de febrer a partir de les 12h tornarem a gaudir de la música de banda, en aquest cas amb l’Associació Tor per la Música. Les dos actuacions podran seguir-se pel facebook municipal.

Juntament amb la programació musical, el Pla Esportiu Ontigym continua amb sessions esportives fins el proper 18 de febrer. Aquest divendres podrà seguir-se la segona sessió del centre esportiu «Gym for Women» i es reprendrà el proper dilluns 15 de febrer. En aquest sentit, Óscar Borrell animava a la ciutadania «a estar en forma amb els nostres centres esportius i gimnassos» no sols a través de les sessions en directe sinó també en diferit perquè les classes estan guardades al perfil de Facebook i Youtube de l’Ajuntament d’Ontinyent.

D’altra banda, l’Ajuntament s’animava a la ciutadania a donar suport a l’hostaleria local fent comandes o replegant el menjar a domicili dels establiments adherits a «Queda’t a Casa», que es poden consultar al següent enllaç: https://bit.ly/3ae2eHx

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí