Quatre persones resulten ferides, entre ells un xiquet de 5 anys, després de xocar dos cotxes a Cullera 

0
611
Bomberos accediendo al fuego.

Els ferits es tracten d’un xiquet de 5 anys, dues dones de 39 i 36 anys i un home de 52 anys.

Els Serveis d’Assistència Mèdica d’Urgències (SAMU) han assistit a quatre persones ferides després de col·lidir dos cotxes en terme de Cullera.

Concretament, sobre les 20.45 hores d’aquest diumenge s’alertava al Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) d’un accident entre dos cotxes en la carretera CV-603, a l’altura del Km.3, en terme municipal de Cullera.

Posteriorment, el CICU va mobilitzar dues unitats del SAMU, una unitat SVB, una ambulància convencional i metge d’Atenció Primària. Una vegada allí, els serveis mèdics van assistir a quatre persones ferides.

Un dels ferits era un xiquet de 5 anys que va ser evacuat per politraumatisme a l’hospital La Fe de València, en una unitat del SAMU. A més de dues dones de 39 i 36 anys que presentaven policontusiones i van ser traslladades a l’hospital La Ribera d’Alzira, en la unitat SVB i en l’ambulància convencional, respectivament.

D’altra banda, el quart ferit és un home de 52 anys que va ser evacuat per politraumatisme a l’hospital La Ribera d’Alzira, en l’altra ambulància del SAMU.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí