Quatre empreses de la Vall d’Albaida participaran en la XI Fira Heimtextil de Rússia

0
874
heimtextil
Ateval organitza l'expedició a Heimtextil

Un total de quatre empreses tèxils de la Vall d’Albaida formaran part de l’expedició de huit indústries espanyoles que participaran en la XI edició de la Fira Heimtextil de Rússia. Esta participació en l’esdeveniment internacional, que tindrà lloc a Moscou al Crocus Expo Exhibition Center del 21 al 24 de setembre, ha estat coordinada per l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (Ateval).

La iniciativa d’Ateval s’hadut a terme a través del seu Departament de Promoció Exterior Ateval-Home Textiles From Spain i en col·laboració amb l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) i amb l’Oficina Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Moscou. Esta serà la segona vegada que participaran empreses espanyoles al certamen. L’expedició estarà formad així per B&C Fabrics, S.L. d’Aielo de Malferit, Cañete S.A. d’Ontinyent, Creaciones Euromoda S.L. de Bocairent i Fetexa 86 S.L. també de Bocairent; a més també es comptarà amb les empreses alacantines Athenea S.L. de Villena i Textiles Pasto S.L. d’Alcoi; finalment estaran les barcelonines Rutperfil S.L. de Vilassar de Dalt i Santi Grupo Textil S.A. de La Garriga.

La participació, segons s’explica des d’Ateval «es presenta com un aparador excel·lent per presentar no sols a Rússia, sino a tots els països del seu entorn, l’oferta espanyola de teixits per la llar, basada en jacquards i estampats per a la decoració i tapisseria o cortines, robes de llit, nòrdics, edredons, llençols, vànoves i altres complements».

Des de l’associació empresarial han volgut destacar que «els països emergents de l’antic bloc de l’Est s’han convertit en un objectiu prioritari». Així asseguren que actualment «Rússia és un mercat que ofereix grans oportunitats a les empreses interessades en la seua expansió exterior» ja que «l’increment de la demanda de tèxtils per la llar es xifra en un 10% anual».

Ateval ha comunicat que per donar suport a la presència de les empreses es disposarà d’un stand al certamen en el que s’atendrà als visitants i possibles compradors i s’informarà al voltant de les empreses i productes que s’ofereixen. Entre les activitats de promoció que destaca l’empresarial està l’enviament d’un mailing digital dirigit a més de 3.000 copradors potencials i professionals del sector Tèxtil-Llar tant de Rússia com d’altres països.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí