Quatre detinguts un per intent d’assassinat d’un menor i tres per lesions durant una batussa multitudinària en el Perelló

0
1448

Els implicats en aquests fets formaven part de diversos grups de joves involucrats en diverses baralles al Perelló

La Guàrdia Civil de Sueca ha detingut a quatre joves per diversos fets relacionats amb altercats entre joves en la localitat del Perelló, els detinguts estan acusats d’intent d’assassinat i de lesions.

En la nit del 15 d’agost es van produir diversos enfrontaments multitudinaris amb la participació de prop de 30 persones, a conseqüència d’aquests fets, un home menor d’edat va patir una agressió amb arma blanca.

Posteriorment sobre les 6h de la matinada els mateixos implicats en la baralla anterior van tornar, amb la finalitat de venjar-se, tirant al sòl a la mata, li van colpejar, li van amenaçar posant-li un cristall en el coll, van impedir la seua fugida, traslladant-lo a un altre lloc mes apartat, el van obligar a realitzar una trucada telefònica i posteriorment li van sostraure el telèfon mòbil i cadena que portava.

Davant aquestes circumstàncies la Guàrdia Civil de Sueca, es va iniciar una investigació per a esclarir els fets i detindre a l’autor o autors.

Els agents han aconseguit esclarir els fets i detindre a 4 persones tots homes, un d’ells de 19 anys per un delicte d’homicidi en grau de temptativa. Als altres tres detinguts, un menor d’edat i altres dues de 18 i 19 anys per delictes de lesions, detenció il·legal i robatori amb força.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció n.3 de Sueca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here