Quatre detinguts a l’Olleria per retenir a una menor per explotar-la sexualment

0
722
Imatge d'una de les detencions a l'Olleria
Imatge d’una de les detencions a l’Olleria

Quatre persones han estat detingudes per retenir a una menor amb finalitats d’explotació sexual a l’Olleria, a la qual assetjaven física i psicològicament, ha informat la Guàrdia Civil.

Els detinguts, dos homes i dues dones de nacionalitat búlgara, van tenir retinguda i incomunicada contra la seua voluntat a la menor en un habitatge, després d’haver arribat a Espanya sota l’engany que venia a gaudir d’unes vacances, segons les recerques.

La Guàrdia Civil ha aconseguit alliberar a la nena, menor d’edat i de nacionalitat búlgara, que portava prop de mig any en aquestes condicions i les seves captores tenia retinguda la seva documentació.

L’operació de la Guàrdia Civil, anomenada ‘Arribar’, es va iniciar en comunicar-li l’Ambaixada de Bulgària a Madrid, a través de la Unitat Tècnica de Policia Judicial, la localització d’una menor d’edat que es trobava retinguda amb finalitats d’explotació sexual i sofria assetjament físic i psíquic a la província de València.

Una vegada localitzada l’habitatge on residia la menor, els agents van sol·licitar una entrada urgent en aquest domicili al Jutjat de Guàrdia d’Ontinyent per comprovar si es trobava en el seu interior.

Després d’accedir a l’habitatge, els agents van localitzar a la menor qui, a través d’un intèrpret, va confirmar als membres de l’operatiu que estava retinguda i incomunicada contra la seva voluntat i que les seves captores pretenien explotar-la sexualment.

La Guàrdia Civil va detenir el passat 18 d’abril a l’Olleria a quatre persones (dos homes i dues dones) d’edats compreses entre els 16 i 46 anys, tots ells membres d’una mateixa família i de nacionalitat búlgara, per un delicte de tracta d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual.

Gràcies a l’operatiu desenvolupat per l’Equip Dona-Menor (EMUME) de la Unitat Orgànica Policia Judicial de la Guàrdia Civil de València s’ha pogut alliberar a la menor i evitar així que es consumés l’explotació sexual. Les diligències instruïdes han estat lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 d’Ontinyent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí