Quart de les Valls acomiadarà dissabte les Trobades d’Escoles en Valencià 2017

  0
  2359
  Imatge del cartell de la trobada de Quart de les Valls

  La XXII Trobada de la comarca del Camp de Morvedre servirà per acomiadar les trobades de l’any 2017 a la demarcació de València

  La XXII Trobada del Camp de Morvedre que se celebrarà este dissabte a Quart de les Valls serà la que tancarà el cicle de les Trobades d’Escoles en Valencià 2017 en la demarcació de València.

  La Diputació de València ha ofert el seu màxim suport a Escola Valenciana per organitzar aquests esdeveniments i a través de la Unitat de Normalització Lingüística estarà present aquest dissabte a Quart de les Valls amb una parada dedicada a l’obra de Marc Granell, poeta i membre de la Unitat. Amb el lema ‘Els versos de Marc’, les famílies tindran l’ocasió de participar en una sessió fotogràfica (photocall) en la qual fer ús d’emoticones o cartells amb versos d’amor per a adults i versos de la seua coneguda poesia infantil. També estarà disponible una sessió de vídeo (videocall) per a aquells participants que desitgen recitar la poesia de Marc Granell.

  Els curiosos que acudisquen a aquest expositor rebran com a obsequi unes polseres on es poden llegir alguns dels versos més coneguts del poeta, com ara: “No hi ha llum com la llum amb què il·lumines el món quan apareixes i t’acostes” o “Aire, terra, aigua i foc fan que el món siga món”.

  Les fotografies seran posteriorment publicades als diferents perfils en xarxes socials de la mateixa Unitat de Normalització Lingüística: Facebook ‘Valencià a la Dipu’, Twitter @ValenciaalaDipu i Instagram @ValenciaalaDipu. Els seguidors en les xarxes socials rebran informació de les activitats i de les subvencions, ajudes, cursos i tallers de promoció de l’ús del valencià, a més d’un servei de consultoria lingüística.

  TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Diputación distribuye ordenadores en el Rincón de Ademuz, Los Serranos, Camp de Túria y Camp de Morvedre

  La Trobada començarà a les 18h amb una concentració al CRA Benavites-Quart i la posterior cercavila acompanyats per la Banda de Quart i pel grup de dolçaina i tabal Garramatxa. Poc abans de les 19h, es rebrà als centres educatius i s’inauguraran els tallers i les paradetes al carrer la Font.

  Posteriorment, s’estrenarà el monopoli Quart de les Valls i els assistents podran visitar el Museu de la Pilota, les exposicions de Jocs populars i de dibuixos a la Biblioteca Municipal, així com també tindran l’oportunitat de recórrer els carrers i monuments més emblemàtics del municipi amb l’itinerari en codi QR.

  A més, l’escenari acollirà les figures de la muixeranga del Camp de Morvedre, el flashmob #Resistiréis i una classe magistral de balls llatins. Al camp de futbol municipal hi haurà jocs per a xiquets i xiquetes i exhibicions a càrrec del Club de Pilota Valenciana Quart i del Club de Futbol Atlètic Quart.

  Al voltant de les 22h, tindrà lloc l’actuació de Dani Miquel, qui anunciarà la fi de festa. L’alumnat del CRA Benavites-Quart clourà la XXIIa Trobada del Camp de Morvedre amb la presentació de la cançó ‘Resistirem’.

  Dejar respuesta

  Please enter your comment!
  Please enter your name here