Quart de les Valls, Montserrat i Beniparrell encapçalen El Corte Inglés de Galotxa

0
1062
Beniparrell va sumar un important punt en Quart de les Valls
Beniparrell va sumar un important punt en Quart de les Valls

Després de la sisena jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeo El Corte Inglés, aquestes tres formacions empaten al front de la classificació en la máxima categoría.

El Kiwa Quart, que amb 13 punts ocupa el primer lloc de la taula, va guanyar aquesta setmana a l’Ajuntament de Beniparrell en la partida jugada en la localitat del Camp de Morvedre. El resultat de 70 a 50 li otorga un important punt als de l’Horta Sud, que aplegaren a igualar a 50 després d’aconseguir sis jocs seguits, moment en el que l’equip local va tancar la partida sumant els quatre jocs restants. El Lanzadera Montserrat, tercera formació amb 13 punts, va vencer en una cómoda partida davant l’Albuixech, a qui deixaren en 15 al carrer de pilota de Montserrat.

Un poc per darrere es situen l’Ovocity Marquesat i el Mobles Guillen Faura, empatats a 10 punts, amb la qual cosa només están a una partida de distancia dels primers classificats. Aquests equips es varen enfrontar entre ells el passat dissabte en el carrer “Conrado Casanova” d’Alfarp. Gran partida la disputada en la canxa de la Ribera, en la que els jugadors ho donaven tot per a finalment repartir-se els punts en joc, i es que els visitants de Faura s’avançaren al principi de la partida, pero el marcador final va ser de 70 a 60 per als locals. Per últim, la partida per a escapar de les posicions de descens va oferir l’enfrontament més disputat de tots, ja que l’Inmobiliaria Palanca Foios aconseguia guanyar a l’Electrofassar Massalfassar 65 a 70. Respecte a la classificació, cal recordar que falta per jugar-se el Foios-Marquesat suspes per pluja.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Resultado de las elecciones municipales de 2019 en Beniparrell

Classificació Primera Categoria:

1.-Kiwa Quart A – 13 punts

2.-Lanzadera Montserrat A – 13 punts

3.-Ajuntament Beniparrell A – 13 punts

4.-Ovocity Marquesat A – 10 punts

5.-Mobles Guillen Faura A – 10 punts

6.-Inmob. Palanca Foios A – 4 punts

7.-Electrofassar Massalfassar A – 4 punts

8.-CPV Albuixech A – 2 punts

Pel que fa a la competició juvenil el Lanzadera Montserrat ocupa la primera posició, amb 15 punts al seu caseller, gràcies als tres aconseguits en la última partida jugada davant l’Albuixech, a qui guanyaren 50 a 25. La segona plaça es per al Mobles Guillen Faura, dos punts per darrere, i que caia per la mínima en la seua visita a l’Ovocity Marquesat. L’Algimia-Quart marxa en tercer lloc, amb 12 punts, mentre que l’Albuixech completaría les places de semifinals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here