A punt les semifinals de l’individual de frontó

0
3731

Arriba la fase decisiva en el Campionat Autonòmic de Frontó Individual-Trofeu President de la Generalitat 2018 amb la ronda de semifinals, que en la màxima categoria arranquen ja este pròxim cap de setmana.

Dues eliminatòries quedaven establides durant la fase regular que a priori, resultaran d’alló més interessant, ja que s’enfronten quatre jugadors que estan en plena forma i que en les apostes inicials ja apareixien per a estar en esta fase. No són altres estos quatre jugadors que Pasqual de La Pobla, Adrián de Quart, Alejandro de Paterna i Adrián de Museros.

El pròxim diumenge es disputaran les partides d’anada, i les dos tindran lloc al frontón Barón de Cheste, ja que tant Adrián de Museros com Alejandro de Paterna disputen al frontó de la Foia de Bunyol les seues partides com a locals. A partir de les 11.15h arrancarà la semifinal que disputen Adrián de Museros i Pasqual de La Pobla, menter que cap al migdia ja serà el torn de l’eliminatòria entre Alejandro de Paterna i Adrián de Quart.

En la segona categoria, encara amb una jornada per disputar de la fase regular, i que tindrà lloc este cap de setmana, ja es coneixen qui seran els quatre semifinalistes, a més, al grup A, inclós sabem qui serà el líder de grup, que serà Pascual Arcusa, mentre que com segon passarà Boni de Vilamarxant. Pel que fa al grup B, els dos jugadors que disputaran semifinals seran Dani d’Alginet i Cervera d’Alaquàs, tot i que en este cas, es desconeix encara qui serà primer de grup.

En la tercera categoria, i pel que fa al grup A, tot pareix indicar que Edu Febrero i Manuel Monje seran els semifinalistes, però no està tot dit, ja que Octavio de Casinos encara tindria opcions matemàtiques. Al grup B, sí es clar que Moisés serà primer de grup mentre que Pepe Valls serà el segon.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí