Puig sobre la llista d’Ontinyent: “nosaltres creguem en projectes col·lectius, no en projectes personalistes”

0
944
Puig s'ha reunit amb membres de la candidatura socialista d'Ontinyent

Ximo Puig ha mostrat el seu agraïment tant a Margarita Llaudes com a la resta del PSPV a Ontinyent per “donar la cara per un projecte decent i honrat»

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, s’ha reunit amb membres de la llista socialista d’Ontinyent, entre ells la candidata a lalcaldia Margarita Llaudes, la secretaria local, diputada i tinent d’alcalde, Rebeca Torró i el regidor Jaime Peris. Durant la trobada Puig ha destacat que “ara es tracta d’aliniar projectes de progrés i a Ontinyent qui representa l’avanç social és el PSPV-PSOE”.

Però d’una altra banda també ha vet una crítica a la candidatura de Jorge Rodríguez i el seu partit independent La Vall ens Uneix afirmant que “nosaltres creguem en projectes col·lectius, no en projectes personalistes”. A més a més ha volgut animar als socialistes assegurant que «qui ha fet grans transformacions a Ontinyent”, per la qual cosa «les nostres perspectives són positives».

Ximo Puig ha reafermat «el compromís absolut de la Generalitat amb Ontinyent i així ho va a ser en el futur”. El secretari general dels socialistes valencians ha recordat que “la Generalitat està fent una inversió important en la ciutat i així continuarà sent més enllà de qualsevol clau de caràcter personal”.

Per altra part, Ximo Puig ha mostrat el seu agraïment tant a Margarita Llaudes com a la resta del Partit Socialista a Ontinyent per “donar la cara per un projecte decent i honrat. Estem convençuts de que el que ha fet el PSPV-PSOE és la defensa de la democràcia i de la dignitat”.

La candidata socialista a l’alcaldia d’Ontinyent, Margarita Llaudes ha agraït el suport de Puig i ha manifestat que “és el moment de demostrar l’estima que tenim tots per Ontinyent. El PSPV-PSOE aspira a ser decisiu en el pròxim govern municipal”.

La secretària general local, Rebeca Torró, ha posat de manifest “el gran esforç inversor que els governs socialistes de la Diputació, Generalitat i d’Espanya han fet en Ontinyent” i ha destacat que el PSPV-PSOE ha governat en 32 dels últims 40 anys a la ciutat. “El nostre projecte està en sintonia amb la resta d’administracions públiques i anem a continuar apostant per aquesta ciutat. El nostre objectiu serà sempre col·lectiu, en benefici d’Ontinyent i lluny de personalismes”, ha conclós.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí