Puig demana el vot per al PSPV d’Aielo d’Malferit perquè “durant molt de temps han tingut un govern que no respecta la democràcia”

0
890
Ximo Puig ha fet l'acte amb dirigents del PSPV de la Vall d'Albaida

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE assisteix a un acte de suport als candidats i candidates de La Vall d’Albaida

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat este dijous durant una trobada a Aielo de Malferit, l’últim reducte de la dreta en La Vall d’ Albaida, que “defensar la decència i l’honradesa és defensar sempre els principis socialistes” i per això ha expressat el seu desig que a partir del dilluns “comence una nova etapa a la comarca” on ha assegurat que hi haurà “uns bons resultats”. En l’acte al qual Ximo Puig ha assistit per a donar suport als candidats i les candidates socialistes de La Vall d’Albaida, també han participat el candidat del PSPV-PSOE d’Aielo de Malferit, Juanra Espí, i el secretari general de la comarca, Toni Esquinas.

El líder dels socialistes valencians també s’ha referit a Aielo d’Malferit assegurant que “durant molt de temps han tingut un govern que no respecta la democràcia” però que després de les eleccions del pròxim diumenge “començarà una revolució democràtica en la qual tots els veïns seran iguals sense enchufismos ni privilegis”.

Per part seua, Juanra Espí, ha agraït al president Ximo Puig “la força que ha donat a la comarca” i ha assegurat que “junts aconseguirem un municipi socialista”. “Hem d’acabar amb les coaccions i el feixisme que estem patint el Aielo” ha manifestat.

Antonio Esquinas ha subratllat que “La Vall d’Albaida és socialista i està unida pels socialistes” i que tenen “un projecte fet per a lluitar pel benestar de les persones”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí