Puig assenyala a Gandia que “per a la innovació, la indústria del motor és fonamental”

0
718
Puig visita la Fira del Motor de Gandia
Puig visita la Fira del Motor de Gandia

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat la VI Fira del Motor de Gandia, on ha volgut assenyalar que “per a la innovació, la indústria del motor és fonamental”, alhora que ha subratllat que “és impressionant la modernització i els avanços tecnològics que s’estan produint al sector”.

En aquest sentit, ha valorat tindre una indústria de l’automòbil potent al territori valencià. “No a soles la Ford, sinó tot el grup de proveïdors. El sector és molt important a la Comunitat quant a producció i distribució”, ha indicat.

El cap del Consell ha aplaudit la iniciativa conjunta per part de l’ajuntament i el sector d’organitzar a una ciutat referent del comerç i els serveis com és Gandia “una fira d’aquestes característiques”. “Aglutina una oferta enorme de possibilitats per a totes les persones que tinguen algun tipus d’interés en l’automòbil”, ha destacat Puig.

El President ha estat acompanyat per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, qui ha recalcat que “la fira està consolidada” i la seua influència “traspassa les fronteres de la seua pròpia comarca”.

 

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here