Puig alerta d’un repunt de contagis als primers departaments que van passar a fase 1 per frenar el pas a la fase 2

0
11452
Ximo Puig

El president ha anunciat que en els pròxims dies publicaran les dades del coronavirus per municipis, tal com han reclamat molts ajuntaments

«Un lleuger repunt en la taxa de contagiats» sobretot als departaments de salut que havien passat primer a la fase 1 de desconfinament és un dels motius fonamentals que ha argumentat Ximo Puig per no demanar el pas a la fase 2 la setmana vinent.

El president ha apuntat així a l’evolució negativa de la pandèmia als departaments de salut que a la província de València van ser els de Xàtiva-Ontinyent, Gandia i Requena com el motiu de que es frene la desescalada i pel qual assegura que s’està fent un exercici de «prudència» per no demanar passar a la fase 2.

Esta prudència afegeix Ximo Puig que es fa per «responsabilitat» perquè «un pas arrere seria catastròfic» per al turisme i l’activitat econòmica.

D’altra banda, el president ha anunciat que en els pròxims dies publicaran les dades del coronavirus per municipis, tal com han reclamat molts ajuntaments, en entendre que aquests dades poden ajudar a millorar la resposta a la COVID-19, però ha assegurat que no es tracta de «una competició» ni hi ha localitats «millor o pitjor» que unes altres.

Ha assenyalat que les dades es faran públics «a tots els nivells que es puga» en els pròxims dies, i que en aquest moment s’estan preparant.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí