Pugen les incidències registrades pels informadors en espais públics en Gandia

0
513
Gandia
Informadors ajuntament de Gandia.

L’ajuntament de Gandia ha informat que tot i que de forma lleugera, en el període comprés entre el 22 i el 28 de febrer, s’incrementaren les incidències registrades pels informadors de serveis del consistori en l’espai públic, mentre que baixaren en els sectors comerç i hostaleria.

En concret, en l’espai públic, que inclou també els mercats, es realitzaren 1.556 advertències front a les 1.349 de la setmana anterior. Pel que fa al motiu principal de l’incompliment torna a estar relacionat amb la mascareta, segons indiquen des del consistori.

Pel contrari, en els sectors comerç i hostaleria els apercebiments es van reduir i van passar de 192 a 110 aquesta darrera setmana.

«També ha sigut significativa la baixada en la quantitat d’incidències que van requerir la presència de la policia. Així es va baixar de 22 a 12, produint-se més de la majoria, 9, en l’espai públic front a les 3 que s’han registrat en el sector hostaleria», apunten des de l’Ajuntament.

Cal recordar la necessitat de complir rigorosament les mesures de seguretat imposades per tal de fer front a aquesta pandèmia: ús correcte de la mascareta, distancia de seguretat, neteja de mans amb hidrogel, aforaments als locals tant dins com fora.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here